logo-turism-virtual

Pensiunea Casa Blanca Lepsa

Tefefon: 0767 870 865


Aceasta pensiune va ofera posiblitatea de a va relaxa si de a va simti bine intr-o ambianta placuta si moderna. Camerele sunt in numar de 6 si au o capacitate 12 persoane. In camera va veti bucura de tot confortul necesar sederii dumneavoastra aici: TV LCD, cablu tv prin satelit.

Cele 6 camere ale pensiunii sunt personalizate in asa fel incat fiecare camera are un disign aparte.Tot aici va puteti bucura de o priveliste minunata de la balconul camerei. Baia este dotata modern astfel incat sa va bucurati de confort. Hotelul se mai poate lauda si cu un living imens de 100 de metri patrati, cu un lounge, situat la cel de al doilea etaj al incaperii cat si o zona de luat masa.

Puteti sa va pastrati mancarea in frigidrul pe care acest hotel il pune la dispozitia oaspetiilor sai.In salonul pensiunii puteti sa rasfoiti o revista sau sa cititi un ziar. La Casa Blanca Lepsa puteti sa practicati diverse jocuri distractive şi de societate remy, şah, table precum si carti de joc.

Servicii suplimentare sunt: spalat, calcat lenjerie,promovare si informare turistica, servicii de trezire, transport de bagaje precum si comenzi de taxi. etc
Parcarea se poate face la proprietate.

Facilitati generale Pensiunea Casa Blanca


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0767 870 865
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Lepsa

Harta site
©TurismVirtual 2013