logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Tisaru Lepsa

Tefefon: +4 0723 262 109


Sala de conferinte, sauna, fitness, terasa spatiu pentru gratar sunt doar cateva dintre lucrurile care va vor face sa reveniti aici. Un alt motiv, ar fi mancarurile traditionale romanesti ce pot servite la Casa Tisaru Lepsa alaturi de ospitalitatea gazdelor. Printre acestea se numara si: sarmalutele, zacusca, tochituri, ardei umpluti sau toartele cu fructe si placinta poale in brau.etc

Toate acestea pot fi oferite clientilor nostri la solicitarea acestora. Hotelul va ofera posiblitatea de a practica sporturi precum: tenisul sau fotbalul de masa, tenisul de camp precum si numeroasele excursii de exlorare a zonei.

Va oferim 34 locuri de cazare în 15 camere spatioase, cu bai proprii, cu incalzire centrala si apa calda, televizoare color si cablu Tv.

Aceasta pensiune este spatiul ideal atat pentru turistul de transit cat si pentru omul de afaceri aceasta fiind locul ideal unde puteti sa relaxati si sa petreceti un week-end de exceptie.

Aici puteti sa organizati, seminare, teambildinguri sau alte tipuri de activitati. In acest sens, casa Tisaru Lepsa este dotata cu o sala de conferinte. Puteti de asemenea, sa faceti si un gratar iar in zilele frumoase de vara puteti sa petreceti timpul pe terasa.
Parcarea se poate face la proprietate.
Internet.

Facilitati generale Pensiunea Tisaru


parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Telefon: +4 0723 262 109
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Lepsa

Harta site
©TurismVirtual 2013