logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Casa Muntelui Fundata

Tefefon: +4 0742 211 722

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Daca raspunsul tau este da, atunci ai gasit locul unde aceste dorinte se pot materializa. Vei intalni localitatea Fundata pe culoarul Rucar-Bran, situandu-se la o distanta de 14 km de castelul Bran si la aprox. 40 km. de Brasov. Cheile Gradistei le vei intalni la 20 minute de noi.

Cunoscatorii stiu ca peisajul natural si antropic din Fundata, spre deosebire de Bran si Moeciu, este mult mai deschis, mai rustic, cu privelisti incantatoare.

Aici in sat vei descoperi pensiunea Casa Muntelui****, care va deveni casa ta departe de casa. Este locul in care vii sa te relaxezi si sa te bucuri de un peisaj montan spectaculos, de o localitate care si-a pastrat puritatea, traditiile si farmecul pe care-l cauti mereu in clipele tale de vacanta.

Te vei bucura de natura indiferent daca ai ales Casa Muntelui**** pentru recreere sau pentru un eveniment business, pentru o zi de nastere sau pentru zilele tale de miere, atat de dorite dupa o nunta ca-n basme.

Si pentru ca vii la munte iti oferim posibilitatea sa escaladezi cele mai inalte varfuri din Bucegi Piatra Craiului si Fagaras, cu alte cuvinte cele mai importante masive muntoase din judetul Brasov. Poti sa alegi cota la care vrei sa stai: iti oferim camere personalizate cu nume de munte si posibilitatea sa atingi varfuri muntoase de peste 2200m.

Facilitati generale Pensiunea Casa Muntelui


gradina  Gradina
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Fundata

Harta site
©TurismVirtual 2016