logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Delta Dunarii Tulcea


Imagini
big
big
adauga parerea ta

Amplasata pe faleza orasului Tulcea, cu o perspectiva ampla spre batranul Danubius, pensiunea Delta Dunarii poate fi un punct de plecare spre salbaticul si mirificul taram dintre ape.

Pensiunea are o capacitate de 34 de locuri, dispuse in 16 camere cu paturi duble, triple sau matrimoniale. Camerele, situate pe doua niveluri, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene.

In pensiune se regaseste o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite pentru a satisface, pe cat posibil, dorintele dumneavoastra.

Camerele au bai proprii si toate utilitatile necesare: cabina de dus, uscator de par, etc. Fiecare camera are un balconas, fie cu vederea spre faleza, unde puteti surprinde impresionantele vapoare de croaziera sau de marfuri, pescarii in zorii zilei sau jocul pescarusilor, fie cu vederea spre oras, unde veti fi imbiati de verdeata si de aer proaspat. Va puteti relaxa la televizor, servind o mica gustare de la minibar sau puteti accesa serviciul internet prin wireless. Si pentru a completa sederea dumneavoastra, va puteti regla temperatura din camera utilizand aerul conditionat.

Restaurantul "Pensiunea Delta Dunarii", incearca sa creeze, prin elementele de design alese, o atmosfera calda imbinata cu eleganta si stil. Astfel, veti regasi spiritului local, in elemente de lemn si de piarta decorative si veti putea admira picturile unor talentati artisti dobrogeni, expuse in restaurant. Spatiul de care dispune restaurantul, o capacitate de 80 de locuri, este utilizat deseori pentru a organiza diverse evenimente festive, cat si evenimente de afaceri.

Bucataria romaneasca cu specific dobrogean propune clientilor o experienta gastronomica deosebita. Meniul oferit este foarte variat, insa va recomandam cu incredere, mancarurile din peste: ciorba de peste, peste prajit, plachie de peste, peste natur, salata de icre etc, care sa completeze sejurul dumneavoastra in regiunea Deltei Dunarii.

Va invitam intr-o excursie pe canalele Dunarii, pentru a vizita peisajul impresionant al Deltei, cu varietatea de pasari si vegetatie, in care veti surprinde un tablou salbatic, dar totodata minunat.
Oferta noastra o puteti gasi detaliat aici.

Facilitati generale Pensiunea Delta Dunarii


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
wake_up  Wake-up
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Tulcea
9.9
La
0.2 KM
6.8
La
0.3 KM
Pret
120 RON
10
La
3.3 KM
10
La
1.8 KM
La
32.7 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016