logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Floare De Colti Baia Mare

Tefefon: 0262- 250216, 0751191670
Website: www.floaredecolti.ro

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea Floare de Colti este amplasata in centrul istoric al municipiului Baia Mare la 9 km de aeroport si 2 km de gara.
Pensiunea ofera diverse servicii de inalta calitate intr-un cadru modern si la standarde europene. La dispozitia oaspetilor sunt puse 24 locuri de cazare, fiind repartizate astfel: 10 camere care pot fi folosite in regim single sau double, 2 camere matrimoniale, in functie de cererea vizitatorilor.

Toate camerele sunt dotate cu cablu TV, internet wireless gratuit, bai proprii, aer conditionat. Vizitatorii pensiunii Floare de Colti pot alege sa se relaxeze pe terasa intima din cadrul pensiunii, in sezonul cald, iar indiferent de anotimp, pensiunea pune la dispozitia celor interesati o sala de sedinte, destinata intalnirilor de afaceri sau pentru sedinte, de 20 de locuri.

Un atu al pensiunii Floare de Colti consta in parcarea spatioasa (gratuita), oferind astfel siguranta masinii dumneavoastra. Pentru persoanele interesate, pensiunea ofera o larga paleta de meniuri atat din bucataria romaneasca, cat si internationala, meniuri ce pot fi servite in restaurantul propriu care dispune si de un bar dotat cu bauturi fine. In cazul grupurilor sau cazarii pentru o perioada mai indelungata, pensiunea Floare de Colti pune la dispozitia vizitatorilor discounturi avantajoase, in scopul fidelizarii clientelei. Standardele serviciilor noastre satisfac orice exigente, rata revenirii fiind extrem de ridicata printre oaspetii nostri, printre care speram sa va aflati si dumneavoastra.

Alaturi de un personal calificat deosebit de ospitalier va asteptam cu drag intr-o ambianta placuta!

Facilitati generale Pensiunea Floare De Colti


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
Contact
Telefon: 0262- 250216, 0751191670
www.floaredecolti.ro
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Baia Mare

Harta site
©TurismVirtual 2016