logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Princess Praid

Tefefon: 0721643034

Pareri (12)
10
cometariu

Ai fost aici?
Adauga parerea ta
O pensiune perfecta pentru un concediu linistit(mai 2015) . O pensiune pe care o recomand cu toata increderea.
Pensiunea Princess (3 stele) din localitatea Praid isi are pozitia chiar in centrul statiunii.
Pensiunea Princess a fost construita in 2008 si RENOVATA complet anul acesta (2014).

Pensiunea dispune de un numar de 10 camere cu pana la 20 de locuri, 7 camere tip double matrimoniale, 3 camere tip double twin (cu 2 paturi in camera), baie proprie in absolut fiecare camera. Alte dotari ale camerelor: TV+ cablu si incalzire centrala; Sunt 4 camere care dispun si de terasa proprie.

Dintre celelalte dotari puse la dispozitie oaspetilor amintim: 1 sala de conferinta, 1 sala de protocol, salon mic dejun, bucatarie echipata, loc pentru gratar (grill), filagorie, locuri de relaxare in curte, loc de joaca pentru copii si parcare proprie cu supraveghere.

Foarte aproape de pensiune veti gasi si cateva din numeroasele atractii turistice, precum: baza de tratament din Salina Praid, a carei locatie e la 120 de metri adancime. Salile din subteran au ca dotari: sistem de iluminat, sculpturi si picturi in clorura de sodiu (sare), expozitie foto, terenuri de joaca pentru copii. Aceste dotari au fost concepute pentru a oferi relaxare pentru toti pacientii care au aici proceduri de facut si trebuie sa-si petreaca aici cate 4 ore/zi.

Tratamentul de la salinele Praid sunt indicate mai ales pentru afectiunile si bolile cailor respiratorii. Cat veti sta in subteran puteti si se recomanda sa faceti gimnastica si/sau plimbari.

Exista aici vechea cetate secuiasca cu numele ’Rabsonne’ care va vor atrage atentia cu niste ruine partial conservate, dar in mai ales prin peisaj, dominat cu preponderenta de padurile de foioase.

Strandul – reprezinta baza de agrement si tratament care e foarte aproape de mina de sare. Aici sunt 2 bazine exterioare (outdoor) – un bazin pentru adulti, celalalt pentru copii, ambele fiind dotate cu bar, terasa, dusuri si locuri pentru plaja.

Izvoarele cu apa minerala de aici sunt binecunoscute, au un continut ridicat de Fe (fier) si sunt indicate indeosebi pentru cei cu afectiuni gastro-intestinale, dar si perosanelor care sufera de anemie.

Rezervatia naturala ’Canionul de sare’ e foarte aproape de Praid si nu e altceva decat un un canion ce a fost „scuptat” de apele raului Corund.

Corund e in apropierea localitatii Praid, pe langa DN 13 A si este de asemenea una dintre cele mai mari comune ale judetului Harghita, cea mai renumita asezare din tinutul cu sare. Numele de “Corund” nu poate fi despartit de mestesugul ceramicii populare, fiind printre altele si unul dintre centrele olaritului popular din Transilvania.

Sovata poate fi localizata in partea de SV a Carpatilor Orientali in depresiunea Praid-Sovata, statiune celebra ce nu mia are nevoie de prezentare. Sovata si-a castigat faima si datorita unor lacuri ca: Alunis sau Ursu (lacuri cu apa sarata).

Facilitati generale Pensiunea Princess


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
uscator_par  Uscator de par
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0721643034
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Praid
9.9
La
1.1 KM
Pret
150 RON
10
La
0.2 KM
9.9
La
1.1 KM
9.3
La
0.2 KM
9.8
La
0.3 KM
10
La
0.1 KM
9.9
La
0.2 KM
8.9
La
0.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013