logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Sarmis Cristal Hateg


Soly
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
M-am simtit foarte bine la aceasta pensiune si cu singuranta o voi mai vizita. A fost foarte curat, iar personalul a fost foarte dragut si corect! O recomand tuturor!
Alin
8.8
Impresie generala: 8 Pret/Calitate: 8 Personalul hotelului: 9
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 9 Locatia: 10
Nu stiu cand ati vizitat ultima data aceasta pensiune,care mie mi se pare extraordinara, dar ceea ce s-a scris mai sus e atat de gresit si rauvoit incat nu imi vine sa cred. In primul rand eu m-am cazat dupa 12 noaptea iar receptionera s-a comportat exemplar,cat despre camere nu e nimic de reprosat sunt bine antifonate,au cabine de dus la baie si sunt foarte curate. Restaurantul e de nota 10 atat ca aspect cat si in privinta servirii si mai ales a mancarii. Ca raspuns doamnei cu discoteca, probabil ca nu o ajuta memoria pentru ca in apropierea pensiunii nu este nicio discoteca. De cate ori ajung in Hateg, in interes de serviciu sau placere, ma cazez doar la aceasta pensiune!
Andrei
2.8
Impresie generala: 1 Pret/Calitate: 2 Personalul hotelului: 1
Servicii si facilitati: 3 Curatenie: 5 Locatia: 5
Tratamentul pe care il au fata de turisti este execrabil. atentie la ce mancati si sa nu suparati receptionera pentru ca e posibil sa vina fiul ei cu prietenii sa sara la bataie!!!!
anonim
7.0
Impresie generala: 7 Pret/Calitate: 7 Personalul hotelului: 7
Servicii si facilitati: 8 Curatenie: 8 Locatia: 5
In ciuda comentariului de mai sus - am apelat la serviciile acestei pensiuni vreo 2 nopti si nu am regretat. Personalul nu mi s-a parut "sub orice critica de neprimitor" - mi s-au parut foarte OK - bucatarul e f bun :-) Camerele sunt curate (dulapuri, asternuturi si baie) - intr-adevar ar putea fi macat o perdea la baie pt a nu se umple peste tot cu apa. Inca o sugestie: un clopotel ar putea fi pus la intrare astfel incat oaspetii sa de-a de veste personalului putin(probabil aftectat de criza) ca au ajuns pt cazare. In rest totul a fost in regula - as fi regretat dc nu ma cazam aici - servesc niste mese f gustoase
Mihaela
2.3
Impresie generala: 1 Pret/Calitate: 2 Personalul hotelului: 1
Servicii si facilitati: 1 Curatenie: 8 Locatia: 1
Am "dormit" o singura noapte la aceasta pensiune ingrozitoare. Practic tot grupul cu care am fost a stat de veghe, deoarece era o galagie ingrozitoare de la o discoteca din vecini. Cind am intrebat receptionera ce se poate face ne-a spus ca nimic si ca nu e problema ei ca noi nu putem dormi si ca nu suntem primii care se pling. Am platit 95 roni pe camera ca sa nu putem dormi dar pe domnita cu pricina n-a interesat-o. In plus a fost foarte obraznica si necivilizata. Dupa un scandal monstru am primit alte camere in aripa din spate, de unde nu se auzea muzica asurzitoare. Nu inteleg de ce nu ne-a dat camerele acelea de la bun inceput de vreme ce ne-a spus ca vinerea de obicei este discoteca si ca mereu au reclamatii de la clientii care nu pot dormi. Camerele erau curate, insa dusul era foarte prost. Toata apa curge pe jos in baie in loc sa curga in canalizare si nu au nici perdele si nici cabina la dus. Personalul e sub orice critica de neprimitor. Parca ne-am dus sa dormim la ei acasa pe gratis, asa primire ne-au facut. Pe scurt - daca puteti evitati aceasta pensiune ca nu veti regreta.
Adauga un comentariu pentru aceasta unitate de cazare
Numele dvs:
Email: (email-ul trebuie sa fie valid)
Impresie generala:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Pret/Calitate:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Servicii si facilitati
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Personalul hotelului:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Curatenie:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Locatia:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Comentariul tau:
*
Antispam
captcha

copiaza in caseta numarul din partea dreapta
Conditii de aprobare a comentariilor
 
Contact
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Hateg
9.2
La
0.5 KM
Pret
125 RON
8.5
La
0.3 KM
Pret
180 RON
6.9
La
0.4 KM
La
1 KM
9.8
La
1.2 KM

Harta site
©TurismVirtual 2006-2007