logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Rodica Busteni

Tefefon: 0724.315.277


Pensiunea Rodica se afla la poalele Caraimanului, la aproximativ 50 m distanta de padurea de conifere, inconjurata de un peisaj mirific si de aer curat.

Pensiunea ofera cele mai bune conditii pentru un concediu reusit, pentru a va petrece un weekend relaxant, departe de agitatia oraselor, pentru sarbatorirea onomasticelor sau a altor evenimente deosebite. Pozitionarea pensiunii ofera clientilor posibilitati nenumarate de a-si ocupa timpul cu activitati turistice sau sportive.

Facilitatile pensiunii: telefon, wireless, incalzire centrala, gratar, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, TV satelit si cablu, apa curenta, trasee turistice.
Pensiunea are o capacitate totala de 20 de locuri, in livinguri cu bucatarii moderne (utilate complet) si in camera duble cu bai proprii. In fiecare living si camera exista cate un televizor LCD.

Primul etaj are un living cu TV LCD, o bucatarie americana (dotata cu pahare, tacamuri, vase, frigider, cuptor cu microunde), 4 dormitoare cu TV LCD si baie proprie.

Al doilea etaj este structurat in acelasi mod ca primul etaj.

Mansarda este alcatuita dintr-un apartament cu living, 2 dormitoare si bucatarie utilata.

Punctele turistice principale sunt: Manastirea Palanga, Palatul Cantacuzinilor, Casa Memoriala Cezar Petrescu, Partia de ski Kalinderu, Crucea de pe Caraiman, Cascada Urlatoarea, Escapade Park Adventure.

Facilitati generale Vila Rodica


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
baie_comuna  Baie comuna
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
baie_cada  Baie cu cada
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0724.315.277
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Busteni

Harta site
©TurismVirtual 2013