logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Alex Horezu

Tefefon: 0745 389 055


Restaurant, terasa, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, sala de recreere ( biliard, tenis de masa, remi, table, sah ), servicii de secretariat si room service sunt doar cateva dintre facilitatile de care va puteti bucura aici.

Este spatiul ideal atat pentru turistul de transit cat si pentru omul de afaceti. Sala de conferinte va ofera posiblitatea de a organiza: conferinte, seminare, teambilding si alte tipuri de activitati.

Camerele hotelului sunt curate, spatioase si luminoase dotate cu internet wireless, cablu tv, incalzire centrala si televizor.

Restaurantul hotelului va asteapta cu cele mai bune mancaruri din bucataria nationala si internationala preparate in bucataria proprie. Restaurantul are o capacitate de 70 de persoane si 150 pe terasa .

Asadar, acest loc este spatiu ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, botezuri si alte cumetrii. Tot aici se pot organiza cursuri de olarit sau puteti sa pierdeti caloriile la sala de fitness sau la sauna. Copii dumneavoastra se vor simti in siguranta in locul de joaca pentru cei mici. Pensiunea va ofera posibilitatea de a organiza tabere scolare sau concursuri sportive.

Animalele de companie nu sunt acceptate!
Acest hotel va ofera posibilitatea de a vizita numeroasele manastiri care exista in zona.
Internet wireless.

Facilitati generale Hotel Alex


parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0745 389 055
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Horezu

Harta site
©TurismVirtual 2013