logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Beta Cluj Napoca

Tefefon: 0742 047575

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Complexul hotelier BETA, apartinand companiei BETA TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004. Complexul include intr-un spatiu multifunctional:

HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice.

Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.

Hotelul BETA dispune de 49 de locuri (clasificate la 2**) in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu: baie moderna, TV color cu 61 de programe, telefon, frigider (la cerere), internet whireless gratuit. In luna decembrie 2011 camerele de hotel au fost renovate total: zugravite, reparatii, parchet laminat, mochete noi.

La receptie se asigura: servicii de fax-xerox, servicii de spalat – calcat, parcare proprie pazita pentru autoturisme (10 locuri) si autocare, sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri, plata prestatiilor cu card (POS), accesul facil la restaurantul propriu, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.

Inaugurate in anul 2008, spatiile de cazare categoria 1* insumeaza 7 camere cu 2, 3, 4 paturi, totalizand 20 de locuri care functioneaza in regim de hostel. Fiecare camera este dotata cu chiuveta, iar grupurile sociale moderne, aflate pe hol, in numar suficient, asigura conditii optime de confort.

Prin confortul asigurat, precum si prin tariful exceptional de numai 39lei/pat/noapte, hostelul BETA se adreseaza in special tinerilor porniti sa vada lumea insotiti de rucsac si nu numai. La solicitarea turistilor se asigura micul dejun . Celelalte facilitati ale hotelului sint disponibile si pentru tinerii turisti.

In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile.

La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri
Sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri.

Perioada:
Cursul sapt.Weekend
Camera single

116 RON116 RON
Camera dubla matrimoniala

142 RON142 RON
Camera dubla twin

142 RON142 RON
Camera Tripla

192 RON192 RON
*Preturi/camera/noapte
Observatii privind tarifele:

Facilitati generale Hotel Beta


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Cluj Napoca
9.0
La
7.2 KM
La
3.7 KM
Pret
160 RON
10
La
2.3 KM
La
1.6 KM
Pret
142 RON
10
La
4.2 KM
La
2.7 KM
9.5
La
4.4 KM
10
La
1.6 KM
Pret
185 RON
La
4.7 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016