logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Diafan Baia Mare


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Situat în oraşul vechi din Baia Mare, Hotelul Diafan detine o cramă veche aproximativ de 600 de ani, care oferă un buchet de vinuri româneşti de cea mai buna calitate.
Clădirea este contruita în stil gotic,impresioneaza prin impozanta dar si prin bun-gust si conditii din cele mai alese de cazare.

Camerele sunt spaţioase şi moderne .Hotelul are 11 camere. Toate aceste camere oferă :aer condiţionat, minibar, televizor LCD cu programe prin cablu şi acces gratuit la internet .Băile au toate dotarile necesare inclusiv uscator de păr.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională.Hotelul Diafan are un bar unde oaspetii se pot incalzi la flacara şemineului in timp ce savureaza o bautura fina sau pur si simplu sa stea la o discutie cu prietenii.

Turnul lui Ştefan este la aproximativ jumatate de kilometru de acest hotel, el reprezentand una dintre principalele simboluri, ale acestui oras.Casa Elisabeta,este una dintre atractiile zonei si reprezinta un veritabil vestigiu de istorie si cultura, ea datând din secolul al XV-lea.

Este situată în piaţa principală, Piaţa Libertăţii, şi se poate ajunge acolo facand o mica plimbare pe jos cu prietenii sau de unul singur. Gara Baia Mare este la 3 km, iar aeroportul este la 9 km.

Facilitati generale Hotel Diafan


parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Baia Mare

Harta site
©TurismVirtual 2016