logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Magic Grand Hotel Bucuresti

Tefefon: 004031.432.87.70

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Magic Hotel*** s-a deschis in anul 2010, intr-o cladire noua, fiind amplasat in centrul Bucurestiului, la numai 250 metri de Piata Victoriei si in imediata vecinatate a Pietei Romana. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos de Gara de Nord si la 25 de minute cu masina de Aeroportul International Henri Coanda -Otopeni.

Hotelul de 3 stele, dispus pe patru etaje, ofera oaspetilor sai cazare in 17 camere spatioase, ce beneficiaza de multa lumina naturala, fiind amenajate modern, cu rafinament, punand la dispozitia turistilor o atmosfera intima, relaxanta, placuta.

Standardul inalt de calitate si confort este reunit cu interioarele moderne ale hotelului ce indeplineste dorintele turistilor de afaceri dar si asteptarile vizitatorilor capitalei. Atat camerele cu pat matrimonial cat si cele cu pat twin sunt dotate cu internet, TV prin cablu, telefon, minibar, birou de lucru, baie cu cabina dus.

Magic Hotel este destinatia perfecta atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru turistii ce viziteaza sau tranziteaza Bucurestiul, datorita faptului ca locatia centrala a hotelului ofera acces imediat catre principalele zone de afaceri, guvernamentale, atractii turistice si culturale.

Hotelul ofera si o gama bogata de servicii si facilitati: transportul de la si spre aeroport la cerere, business services (fax, copiere, printare), servicii de rent a car si taxi, rezervari bilete spectacole, organizarea vizitarii Bucurestiului, express check-in si check-out, ziare si reviste, spalatorie, trezire la cerere, etc.

Magic Hotel are placerea de a oferi oaspetilor sai cazare la tarife de receptie,deosebit de atractive.

Facilitati generale Hotel Magic Grand Hotel


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 004031.432.87.70
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Bucuresti

Harta site
©TurismVirtual 2016