logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Nevis Oradea

Tefefon: 0259 407970

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Hotelul Nevis Wellness & SPA este un loc unde te vei simti ca si acasa..Hotelul este amplasat in apropierea Salii Sportului, principalul centru expozitional din Oradea, fiind astfel locul ideal de cazare pentru turistii ce vin in interes de afaceri sau relaxare.
Combinatia dintre confortul interior si locatie face ca hotelul sa fie una dintre cele mai frumoase experiente din Oradea, chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Ospetii vor profita de zona linistita in care se afla hotelul, fiind in acelasi timp la scurta distanta de Primaria orasului, de principalele zone comerciale si de aeroport.

Cazare
Hotelul pune la dispozitia clientilor 63 de camere si 3 apartamente, dinre care 42 de camere sunt amenajate si mobilate la standarde de 4 stele, fiind dotate cu instalatie de climatizare, televizor-plasma, minibar, telefon si internet wireless. Clientii cazati aici au acces la piscina interioara, jacuzzi, cele trei saune – Old Sauna, Aromasauna, Baia de Aburi (baia turceasca) - , dus tropical si sala de fitness.
Fotoliile comode si paturile cu dimensiuni generoase va asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie. Camerele sunt prevazute cu balcoane in stil frantuzesc, unde puteti savura cateva clipe de relaxare in aer liber la sfarsitul zilei petrecute in Oradea.

Restaurant
Restaurantul hotelului Nevis va sta la dispozitie cu un meniu diversificat, bucatarie traditionala si internationala intr-o ambianta speciala. Este locul ideal pentru organizarea de nunti, mese festive sau cocktail-uri de afaceri.

Servicii
Pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai bine atunci cand sunteti oaspetii hotelului, va punem la dispozitie o gama larga de servicii cu sau fara plata. Personalul hotelului este intotdeauna la dispozitia dumneavostra.
Servicii gratuite: Pastrarea valorilor, Depozitarea bagajelor, Trezirea la ora solicitata, Distribuirea corespondentei, Comenzi taxi, Parcare pazita, Internet, Inchirieri auto
  Servicii cu plata: Telefon, Servicii secretariat, Spalat, Calcat, Minibar, Sala de conferinte

Centru Wellness&SPA
Centrul Wellness&SPA din cadrul hotelului va invita sa uitati de grijile de peste zi la o sedinta de masaj sau la una dintre saune - aroma sauna, old sauna si baie de aburi. Centru Wellness&SPA va asteapta si cu tratamente faciale si remodelare corporala, dusuri tropivale, dus Vichy, piscina interioara, jacuzzi si sala de fitness.

Sala de conferinte
In incinta hotelului exista doua sali de evenimente, care pot gazdui un numar de pana la 150 de participanti, respectiv 50 de participanti. Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru, dotarile incluzand sistem de climatizare, internet wireless, precum si toata aparatura specifica. Interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.
De asemenea se asigura sonorizare pe durata conferintelor, incaperile beneficiind si de aportul unui sistem profesional de climatizare si odorizare a aerului.
La cerere se pot asigura pauze de cafea, precum si servicii legate de servirea mesei. In acest sens se poate opta pentru bufet suedez sau meniuri 'a la carte' din bucataria traditionala romaneasca sau din bucataria internationala.

Facilitati generale Hotel Nevis


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
lift  Lift
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
inchiriere_masini  Inchiriere masini
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
birou  Birou
halat_baie  Halat de baie & papuci
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
fitness  Centru fitness
cazino  Cazino
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
piscina  Piscina
jacuzzi  Jacuzzi
masaj  Masaj
wellness  Centru spa & wellness
Contact
Telefon: 0259 407970
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Oradea
La
6 KM
9.7
La
0.9 KM
La
4.2 KM
La
0.2 KM
9.4
La
1.7 KM
La
2.2 KM
La
1.9 KM
La
1.8 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016