logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Boculet Gura Humorului

Tefefon: 0741201547


La doar cateva minute, de soseaua principala, in minunata Bucovina pe coama insorita a dealului, se afla Pensiunea Boculet ce se remarca prin conditii bune de cazare pe care le pune la dispozitia oaspetiilor sai.

Capacitatea pensiunii este de 26 de locuri cu paturi matrimoniale sau de o persoana. Camerele sunt modern echipate cu toate cele necesare: cu televizor, cablu tv, internet si baie proprie. Camerele detin si frigider unde va puteti depozita hrana. Internetul este disponibil in toata cladirea si este gratuit.

Seara, va puteti petrece timpul in living-ul pensiunii unde puteti sa contemplati flacarile semineului. Va puteti prepara masa in bucataria special amenajata pentru oaspeti, unde puteti sa va preparati propiul festin culinar. In zilele frumoase puteti sa pregatiti chiar si un gratar.

In foisorul pensiunii puteti sa gustati din atmosfera rustica a zonei. O plimbare in aer liber printre pomii fructiferi este cel mai bun remediu dupa o masa copiasa sau dupa o zi ocupata. La toate acestea, se mai adauga si faptul ca, la nici 10 minute de mers pe jos va puteti bucura de o partie de schi dar si de piscina interioara.

Parcarea se poate face la proprietate.

Facilitati generale Pensiunea Boculet


gradina  Gradina
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0741201547
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Gura Humorului
La
2.2 KM
Pret
120 RON
5.9
La
0.6 KM
10
La
17.7 KM
10
La
0.8 KM
9.8
La
2.5 KM
5.6
La
0.4 KM
La
4.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013