logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Larysse Baile Felix



Pensiunea Larysse se afla amplasata in apropierea statiunii Baile Felix din Bihor, bine cunoscuta fiind pentru apele sale termale. Mai precis, la 1 km de frumoasa statiune bihoreana, pe partea dreapta a drumului DN 76 (in directia Deva).

Fiind situata intr-o superba zona pitoreasca ce e incadrata de doua paduri, e locatia perfecta pentru plimbari pe jos, cu bicicleta sau chiar si cu motociclete.

Pensiunea Larysse a fost deschisa la inceputul lunii Mai a anului 2008. E o pensiune moderna, ce a fost catalogata la standardul de 3 margarete/stele. Pensiunea are un numar de 10 camere, fiecare cu 2 paturi (sau 1 pat matrimonial), baie si terasa proprie, TV+ satelit. Nu lipseste piscina care e suficient de mare si are apa incalzita incepand cu luna Aprilie si terminand cu luna Octombrie. In plus, pensiunea dispune de un restaurant (capacitate de circa 75 de locuri) si o terasa outdoor (in aer liber- capacitate de 110 locuri) unde pot fi organizate diverse evenimente, ca de pilda: mese festive, petreceri private nunti si/sau botezuri. In afara ofertei de mancare din cadrul meniului, daca solicita clientii pot fi preparate diverse specialitati la protap din carne de: miel, porc, caprioara sau iepure cat si alte preparate facute la grill (gratar) sau ceaun, in aer liber. Daca va cazati aici si doriti sa va preparati singuri mancarea va sunt oferite toate conditiile necesare inclusiv ustensilele.

Se doreste dotarea pensiunii cu internet wi-fi, loc de joaca si piscina doar pentru copii, dar si extinderea pensiunii cu o sala de conferinte (capacitate de 30 de locuri) pentru organizarea de diferite conferinte, intalniri de afaceri, training-uri (cursuri de pregatire).

Si iubitorii motoarelor (bikers) sunt bineveniti la noi, mai ales daca aleg sa ramana cazati la noi, sa se odihneasca linistiti mai ales ca motocicletele au loc de parcare pazit

Facilitati generale Pensiunea Larysse


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
inchiriere_masini  Inchiriere masini
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Felix
10
La
2.2 KM
8.9
La
2.1 KM
9.4
La
3.2 KM
9.8
La
2.3 KM
10
La
2 KM
9.8
La
3 KM
10
La
2.5 KM
La
3.4 KM
La
2.7 KM
La
3.9 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013