logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Padurea De Smarald Agapia


Parerea turistilor
9.9
Impresie generala
10
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
9.7
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
10
adauga parerea ta

10.0
Daniela si Sabin

Este un loc binecuvantat si cu liniste si cu caldura si mai ales cu imprejurimi deosebite.Ma refer la M-rea Agapi si Agapia Veche,la Varatec . M-a impresionat schitul Sihla cu grota Sf.Teodora si tot ce am vazut . Ceea ce vreau sa spun este ca aceasta familie ,care au creat acest colt de rai sunt plini de dragoste pentru oameni,pentru natura si pentru traditie.Asta am primit aici si am tinut sa le multumim si pe aceasta cale!


10.0
Liliana

Ceea ce vreau sa spun este ca am fost deosebit de placut surprinsa de aceasta locatie,rupta parca dintr-o poveste.Caldura gazdelor si placerea pe care au manifestat-o fata de noi,ne-au determinat sa mai ramanem inca 2 zile peste cele planificate .Am plecat incarcati cu energie pozitiva si mai bogati spiritual!Recomandam cu tot dragul ,daca ajungeti in zona ,sa popositi la Padurea de Smarald si va veti convinge singuri ca ati facut cea mai buna alegere!Salutam si felicitam proprietarii!


9.8
Nicoleta V

Doresc sa imi exprim sentimentele de incantare si respect pentru cei care au reusit sa deschida un astfel de loc,rupt parca dintr-o poveste. Am poposit aici pret de trei zile ,dar va spun sincer ca ne-am incarcat sufletul ca si cum am fi facut un concediu. Locatia ne-a incantat prin pozitia ei ,prin grija si dragostea proprietarilor pentru natura si traditie. Aceasta grija am regasit-o si in bucatele traditionale ce ne-au fost servite,mai ales la micul dejun cu pastramuri pregatite in casa. Chiar am prins momentul cand Dl.Florin ne-a demonstrat pe viu acest proces ,la afumatoarea-cuptor . Totul a fost la superlativ si cu siguranta vom reveni cu mai multi prieteni,in vara.Nicoleta V


Facilitati generale Pensiunea Padurea De Smarald


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
acces_animale  Acces cu animale de companie
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
Contact
Alte unitati de cazare in Agapia
9.8
La
1.1 KM
La
1.3 KM
9.0
La
3.5 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016