logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Diana Baile Herculane


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Hotelul Diana din Băile Herculane este amplasat intr-un cadru natural deosebit de frumos, într-o zonă împădurită..Pensiunea este inconjuarata de o vegetatie luxurianta formata din palmieri precum si sezlonguri de lux.De pe geamul piscine puteti admira acest peisaj feeric.
Cele 220 de camere ale hotelului, Diana au mobilier modern şi sunt decorate în culori vii.Toate au baie proprie cat si zonă de relaxare şi TV si internet gratuit. Unele sunt formate dintr-un dormitory si sufragerie.

Restaurantul à la carte al hotelului Diana serveşte preparate din bucătăria regională dar si din afara. Hotelul este prevazut cu zona de luat masa.Vara puteti sa va petreceti timpul terasă la o discutie cu prietenii sau chiar sa luati masa aici. La cerere, se pot prepara meniuri. Hotelul ofera room service.

Are o dspunere forte buna fiind situata in inima orasului..In apropiere sunt situate atat izvoarele termale, lacul Prisaca cat si gara orasului.
Vă puteţi bucura de excursii cu barca de-a lungul fluviului Dunării, parcul Naţional Domogled - Valea Cernei un alt obiectiv turistic al zonei.
Parcarea: gratuita

Facilitati generale Hotel Diana


parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
Dotari in camere
TV  TV
baie_cada  Baie cu cada
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Herculane

Harta site
©TurismVirtual 2016