logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Casa Lorabella Baile Herculane


W. Adam
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
vin de citva ani din germania la casa Lorabella la tratament.numai cuvinte de lauda ptr toti.
Andreea Plesa
9.3
Impresie generala: 9 Pret/Calitate: 9 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 9 Locatia: 9
Am fost cazati doua nopti in perioada de Pasti 2015 iar concuziile sunt: personalul este atent cu clientii, ofera informatii legate de statiune si pensiune, portiile de mancare sunt mari (pt desert recomand o portie la doua persoane si neaparat trebuie incercate clatitele cu inghetata si gem), camerele sunt curate, caldura foarte mare in camere (in timpul noptii am deschis geamul),apa calda de la dus este fierbinte, bazin cu apa termala disponibil doar pt persoanele cazate.Propun personalului si celor care detin pensiunea sa promoveze si istoria cladirii (exista in interiorul restaurantului cateva imagini foarte vechi, unele de cand cladirea nu exista iar unul din angajati ne-a povestit cum era cladirea inainte sa devina pensiune, ce extinderi s-au facut si cum unde este o parte din restaurant pe vremuri era vita de vie, foarte fascinant).
Andreea Plesa
9.5
Impresie generala: 9 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 10 Locatia: 9
Recomand cu incredere.Am fost cazati 2 nopti iar concuziile generale sunt: personalul s-a purtat foarte ok cu noi, portiile de mancare sunt foarte mari (la desert recomand o portie la doua persoane), caldura foarte mare in camere, bazinul cu apa termala este cu circuit inchis doar pt cei cazati.Propun personalului precum si celor care detin pensiunea sa provozeze si istoria cladirii care este demna de o mica pagina de istorie.
ionitescu
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
M-am simtit foarte bine acolo,mancarea si servirea ireposabila ,mai ales corba de burta care vi-o recomand,nota 10 din toate punctele de vedere.
George
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
Domnul Viorel a spus tot ce se putea spune,are dreptate 100%
Baditoiu Viorel
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
Poate sa zica lumea ce-o vrea Casa Lorabella nu are egal pe 10000 de km patrati.
eustel
5.2
Impresie generala: 5 Pret/Calitate: 5 Personalul hotelului: 9
Servicii si facilitati: 5 Curatenie: 2 Locatia: 5
Am fost anul acesta la Casa Lorabella, nu recoman nimanui sa mai faca aceasta alegere,confortul din camera lipseste cu desavarsire, cald,inghesuit,camerista nu foloseste aspiaratorul,praf peste tot cu lopata,personalul din restaurant impecabil,dar ce pacat ca meniul nu se schimba si nu prea ai variante,totul la preturi duble fata de alte unitati,piscina nu se poate folosi pentru ca nu doreste patroana pensiunii,trecerea la terasa se face pe langa piscina si nu ar da bine sa vada lumea bosorogi in pieile goale cand vin la masa( dizgratios) ,si jenant pt cei care vor intradevar sa se si trateze, asa ca apa este f fierbine dc. tii un ou 2 minute se fierbe, explicatia a fost ca nu este piscina de agrement, dar de fapt este doar de decor,verdeata si linistea noua ne-au lipsit, seara pana la ora 12 harmalaie la terasa, dimineata la ora 7 zdranganit de vesela in restaurant. Ar trebui sa stearga din reclama, parcarea supravegheata, gradina si piscina.
Eugenia Gheorghe
9.7
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 9 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 10 Locatia: 10
Ne-am intors de curand din vacanta cu impresii deosebit de bune.Casa Lorabella are avantajul de a fi situata intr-o zona superba, foarte linistita departe de zgomotul statiunii si al orasului. Fata de alte pensiuni din Baile Herculane care pur si simplu sunt pe marginea strazii si nu ai nici un pic de spatiu unde sa poti respira aer curat, Casa Lorabella are o locatie extraordinara, pe malul Cernei, inconjurata de verdeata si ciripit de pasarele, cu piscina in aer liber si terase unde poti sa te odihnesti si sa te relaxezi. Personalul este deosebit de amabil, calduros si primitor,mancarea este cea mai buna pe care am mancat-o in concedii ( nota 10 pentru bucatareasa ).Preturile pot parea mari in comparatie cu alte locuri unde se mananca in Baile Herculane dar portiile sunt IMENSE si deosebit de savuroase. Camerele duble nu sunt tocmai mari dar au de toate adica WC propriu cu cabina de dus si in permenenta apa calda, halate de baie, papuci, uscator de par. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost frigiderul din camera ( vara mai simti nevoia sa bei o bere rece sau un suc sau o apa minerala ). Poate se gandesc si achizitioneaza si frigidere ( sau racitoare din acelea micute unde sa poti sa-ti pui cate ceva ). Piscina nu este foarte mare, cam 4x3 metrii, apa se schimba zilnic dar dezavantajul este ca apa este foarte fierbinte ( cam la 60 grade ) si poti sa intri doar seara tarziu sau dimineata devreme. In schimb te poti racori cu dusul. Pensiunea este dotata si cu cabinet medical unde personal specializat poate sa iti faca tratament fiind mereu la dispozitia oaspetilor. Una peste alta este un loc de relaxare deosebit pentru cei care isi doresc acest lucru chiar daca mai sunt si minusuri peste tot poate fi loc de mai bine. Tot ce putem este sa le multumim pentru un concediu placut si sa le dorim numai bine! Eugenia Gheorghe
Adauga un comentariu pentru aceasta unitate de cazare
Numele dvs:
Email: (email-ul trebuie sa fie valid)
Impresie generala:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Pret/Calitate:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Servicii si facilitati
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Personalul hotelului:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Curatenie:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Locatia:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Comentariul tau:
*
Antispam
captcha

copiaza in caseta numarul din partea dreapta
Conditii de aprobare a comentariilor
 
Contact
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Baile Herculane
9.9
La
1.9 KM
10
La
2.2 KM
9.7
La
1.5 KM
Pret
120 RON
La
4 KM
Pret
130 RON
10
La
2.3 KM
10
La
2.7 KM
9.8
La
3.6 KM
10
La
1.5 KM

Harta site
©TurismVirtual 2006-2007