logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Charisma Baile Herculane


Parerea turistilor
10
Impresie generala
10
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
10
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
10
adauga parerea ta

10.0
Sops Dorel

Pensiunea este cel putin la nivelul pensiunilor din Germania sau Austria, la un pret de aproape trei ori mai mic si gazde de trei ori mai primitoare. Este singurul loc din zona la care ma cazez de fiecare data.


10.0
Dorin

Am stat la aceasta pensiuneimpreuna cu sotia si fetita mea de 3 ani in perioada 8-11.09.2011 si vreau sa spun doar atat: a fost de vis, parca este raiul pe pamant din toate punctele de vdere: locatia, curtea imensa, piscina, curatenia, personalul, gazdele deosebit de primitoare cu foarte mult bun simt, grija lor principala fiind aceea de-a asigura turistilor tot confortul necesar etc... Nu cred sa fii stat si sa ma fii simtit mai bine vreoadata intr-o locatie cum este aceasta pensiune. Multumesc pe aceasta cale inca odata gazdelor pentru absolut tot ceea ce au facut pentru noi si vom reveni cu siguranta. Recomand tuturor fara niciun fel de rezerva aceasta pensiune.


10.0
Dorin

Am stat la aceasta pensiune doar 4 zile din pacate in perioada 7-10 septemnbrie 2011 si vreau sa spun doar atat: este ca intr-un colt de rai din toate punctele de vedere. Nu cred ca am stat undeva in tara asta intr-o locatie atat de frumoasa, cu gazde atat de primitoare si cu foarte mult bun simt facand totul pentru ca turistilor sa nu le lipsesca absolut nimic. Le multumesc pe aceasta cale inca odata gazdelor pentru timpul minunat petercut acolo.


Facilitati generale Pensiunea Charisma


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Herculane

Harta site
©TurismVirtual 2016