logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Magic Baile Herculane


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea Magic (din 2006)  va ofera 36 de locuri de  cazare impartite astfel : - camere triple, in camera dubla  matrimoniala, camere dubla  cu  pat twin. 

Structura interioara a pensiunii este  una spatioasa si luminoasa ,foarte  bine intretinute, camerele dotate cu:  mobilier nou, TV+cablu,  frigider,  grup sanitar propriu cu dus si telefon. 

Restaurantul, ( capacitate  50 persoane) ,  rafinat si intim  se afla  la parter. La camerele pensiunii noastre sa avut grija sa fie  personalizate  si decorate in mod  diferit.
Haideti  la noi   impreuna cu familia, prietenii apropiati sau si pentru o intalnire de afaceri.

Daca cumva  va  planificati un concediu/vacanta de  cateva  zile nu ocoliti pensiunea noastra,va vom demonstra ca  suntem locul ideal de odihna si relaxare, de  plecare in drumetii,in  excursii  montane  sau  ture cu bicicleta si vizitarea atractivelor obiective turistice din imprejurimi.

Baile Herculane , cea mai veche statiune din Romania ,dar si dintre cele mai vechi din intreaga lume  cunoscuta fiind  inca de pe  vremea Imperiului  Roman( anul 153 e.n). Clima de aici  are influentele  mediteraneaneene. Temperatura medie anuala  ajunge la valoarea  de  14°C. Precipitatiile  medii  anuale :aproximativ 750 mm. Aerul  puternic ionizat (2.000 ioni negativi /cm3).

Statiunea  situata in Judetul Caras-Severin, pe Valea Cernei, intre  Muntii Cernei si Muntii Mehedinti , la circa  41 kilometri  de  Drobeta-Turnu Severin.O atractie deosebita o reprezinta  si Valea Cernei in sine .

Puteti  sa veniti fie  in interes de  servici , in tranzit,iar daca  cumva aveti nevoie de cazare pentru o noapte  sau mai multe , pensiunea noastra va asteapta  cu drag primindu-va  cu caldura ( program non-stop). Pensiunea noastra  va  mai poate oferi: -  sala de fitness,  jacuzzi si sauna. Daca porniti de la Timisoara la 4 kilometri de Mehadia o sa observati  Gara Baile-Herculane pe  dreapta. 

Daca porniti de la  Craiova sau Bucuresti dupa ce ati trecut  de  Toplet la vreo  6-7 kilometri inainte de  Gara , podul  peste Cerna. Dupa  pod mai este aproape 1 kilometri  pana la Pensiunea Magic . Acces Feroviar : Statiunea este situata pe ruta internationala Bucuresti - Timisoara - Budapesta. Asiguram transport de la gara  la pensiune , la cel mai convenabil tarif.(la cerere).

Facilitati generale Pensiunea Magic


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
bar  Bar
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
faxx  Fax:
Activitati sportive si de divertiment
fitness  Centru fitness
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
piscina  Piscina
jacuzzi  Jacuzzi
masaj  Masaj
Oferta Craciun 2017
Perioada:  24.12.2020 - 27.12.2020
Tarif:  650 RON/pers/sejur
Tariful include:
- cazare 3 nopti
- pensiune completa
- cina traditionala de Craciun
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Herculane
9.9
La
1.1 KM
10
La
1.3 KM
9.7
La
0.7 KM
10
La
1.5 KM
10
La
1.8 KM
9.8
La
2.8 KM
10
La
0.5 KM
9.3
La
0.6 KM
Pret
220 RON

Harta site
©TurismVirtual 2016