logo-turism-virtual

Cabana Platoul Soarelui Straja

Tefefon: 0724.887.293

Imagini
big
adauga parerea ta

Cabana Platoul Soarelui este asezata la aproape 1400 de metri altitudine, in Muntii Valcan, la numai 15 minute din municipiul Lupeni. Situata la limita dintre padurea de brad si golul aplin, Cabana Platoul Soarelui va ofera privelistea la care ati visat cand abia asteptati sa veniti la munte: pe de-o parte vederea panoramica a Vaii Jiului cu asezarile ei si lantul muntos de dincolo de Jiu, iar pe de alta parte, orizontul strajuit de Varful Mutu care se coloreaza la asfintit si care promite o drumetie oricarui turist, indiferent de varsta sau conditie fizica.
Platoul Soarelui acoperit de zapada devine din luna noimebrie si pana la jumatatea lui martie partia ideala pentru incepatori sau pentru cei care vor sa se bucure de o coborare lina impreuna cu familia sau prietentii. Cabana care-i poarta numele se afla chiar la baza partiei, la un pas de teleschi.

La parterul Cabanei Platoul Soarelui se afla restaurantul si cafe-barul, iar la etajele 1 si 2 camerele pentru turisti.
Capacitatea de cazare este de 45 de locuri in 13 camere, toate dotate cu baie proprie, Tv si internet wireless.

Facilitati generale Cabana Platoul Soarelui


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
internet  Conexiune internet
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
Oferta speciala - Ski la Straja
Doar 499 lei/persoană
6 zile - 5 nopți
cazare, masă și
schi la Straja

În plus, beneficiați de
20% reducere la skipass,
35% reducere la școala de schi Platoul Soarelui și
30% reducere la închirerea de echipament sportiv!

Detaliile ofertei:
- cazarea se realizează chiar la baza pârtiei de începători Platoul Soarelui, în cabana Platoul Soarelui 3*** unde majoritatea camerelor au vedere panoramică spre pârtie. Camerele au toate baie proprie, TV sau LCD, televiziune digitală cu 63 canele și cușetă individuală pentru schiuri. Intrarea poate fi în orice zi de Duminică în intervalul 29 noiembrie 2015 – 18 decembrie 2015, 10 ianuarie– 05 februarie 2016 și 14 februarie 2016 – 27 martie 2016 în limita disponibilităților.
Pentru încă 100 lei/persoană adultă/sejur, cazarea se va realiza la vila Platoul Soarelui 4****.
- fișă cont de 50 lei/persoană adultă/zi pentru masă și bar. Astfel, nu sunteți condiționați de meniu sau de ora mesei.
- copiii peste 7 ani însoțiti de ambii părinți, precum și doi copii sub 7 ani plătesc 14 lei/noapte ( 30% reducere) și li se asigură pat suplimentar. Copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu solicită pat suplimentar.
- reducerea de 20% la skipass se aplică la skipass-ul de orice valoare achiziționat pentru teleschiurile Platoul Soarelui 1 și 2.
- reducerea de 35% la școala de schi se aplică la orice lecție sau curs de schi în cadrul școlii de schi Platoul Soarelui.
- reducerea de 30% la închirierea de echipament sportiv se aplică pentru toate articolele închiriate din cadrul centrului de închirieri Platoul Soarelui.
Precizări:
- al treilea adult în cameră plătește 320 lei/sejur, având inclusă fișa cont de 50 lei/zi pentru masă și bar.
- Camera single, precum și camera pentru un adult și un copil se taxează cu 150% din prețul unui adult.
- pachetul Ski la Straja poate fi achiziționat și pentru mai putin de 5 nopti (respecând perioadele menționate la începutul ofertei), iar pentru fiecare noapte nedormită, din valoarea pachetului se scade un procent de 10%.
Rezervările se pot face telefonic (0724.887.293), prin e-mail (office@platoulsoarelui.ro) sau formular (disponibil pe www.platoulsoarelui.ro).
Amplasare: Vila Platoul Soarelui si Cabana Platoul Soarelui se află la o distantă de 10 metri una de cealaltă, chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui.
Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie.


Persoana contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro

 
Oferta speciala - Vacanta la schi
Perioada: 05.02 – 12.02.2016

Tabăra cuprinde:
- 7 nopți cazare
- pensiune completă pentru cele 7 zile
- lecții de schi (6 ore de schi/zi)
- transport pe teleschiurile Platoul Soarelui
- animație în fiecare seară
- concurs de schi unde toți participanții primesc diplome și poze

Prețul pachetului/copil cursant este de 1770 lei (cazare în cabana 3*** Platoul Soarelui) sau 1840 lei (cazare în vila 4**** Platoul Soarelui).
Prețul/adult însoțitor este de 805 lei (prețul include cazarea în cabana 3*** Platoul Soarelui și pensiune completă) sau 875 lei (prețul include cazare în vila 4**** Platoul Soarelui și pensiune completă). Dacă într-o camera un copil este însoțit de un singur adult, atunci adultul plătește 1155 lei (pentru cazare la cabana 3* Platoul Soarelui și pensiune completă) sau 1295 lei (pentru cazare la vila 4* Platoul Soarelui și pensiune completă)
Detalii:
- vârsta cursanților trebuie să fie de minim 7 ani și maximum 14 ani. Se acceptă și copiii de 5 și 6 ani doar dacă au un frate mai mare de 7 ani.
- cazarea se asigură la cabana Platoul Soarelui, în camere de 2, 3 și 4 locuri sau în vila Platoul Soarelui în camere de 2 locuri (în care se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii). Copiii sunt cazați în camere cu părinții, iar tabara presupune, de fapt, un program organizat pentru copil peste timp de zi, peste noapte copiii fiind în supravegherea părinților/persoanei însoțitoare.
- mesele se servesc la restaurantul Platoul Soarelui, restaurant ce se afla la parterul cabanei. În ziua sosirii, prima masă servită va fi prânzul, iar în ziua plecării, ultima masă servită va fi micul dejun.
- echipamentul de schi (schiuri + clăpari + bețe +cască) nu este inclus în prețul taberei. Acesta se asigură de la centrul de închirieri Platoul Soarelui contra cost (175 lei/sejur)
- orele de schi se desfașoară de regulă în intervalul 9:00 - 12:00 si 16:00 - 19:00. Aceste intervale pot fi modificate, dar se va respecta numărul de 6 ore de schi/zi. Un monitor va avea maximum 10 cursanți, iar în primele 3 zile numărul de copii dintr-o grupă poate varia ca urmare a necesității stabilirii exacte a nivelului fiecărui copil.
- în prețul taberei este inclus skipass-ul pentru toate lecțiile efectuate cu monitorul de schi.
- activitățile distractive și educative se vor desfașura cu un animator după masa de seară, atât în interiorul cabanei, cât și în exterior, în mod organizat.
Așezare: Cabana și vila unde vor fi cazați copiii sunt chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui. Astfel, câștigăm și timp, și bani prin faptul că nu trebuie să ne deplasăm până la pârtie. Și eforturile sunt mai mici pentru copii pentru că nu trebuie să care echipamentul de schi aproape deloc.
Asistența medicală este asigurată de serviciul salvamont, dar și de un medic cu care firma noastră are încheiat un contract în acest sens.
Părinții pot vedea modul în care se desfășoară lecțiile de schi accesând link-ul http://www.jurnalul.ro/webcam/straja-platoul-soarelui-219.html (cameră web ce transmite live de pe pârtia Platoul Soarelui.)
În prima zi vom face o lecție introductivă de maximum 2 ore care are ca scop testarea nivelului de cunoștințe al copiilor (această lecție este importantă mai ales pentru copiii care spun că au mai schiat) și împărțirea acestora în grupe.
În ultima zi vom organiza un concurs de schi la sfârșitul căruia fiecare participant va primi o diplomă și o poză cu el pe schiuri. La acest concurs sunt invitați toți părinții să-și susțină copiii și să-i încurajeze.
Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.

Alegerea camerelor se va face în ordinea înscrierii în tabără.

Oferta este valabilă până la epuizarea locurilor.

În cazul în care doriți să fiți informați pe viitor despre taberele pentru copii pe care le mai organizăm, vă rugăm să ne lăsați o adresă de e-mail sau un număr de telefon și vă vom ține la curent cu tot ce este nou.

Dacă doriți mai multe detalii sau mai aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Vă mulțumim!

Persoană contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro


 
Contact
Telefon: 0724.887.293
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Straja

Harta site
©TurismVirtual 2016