logo-turism-virtual

Casa Daria StrajaAceasta cabana este contruita pe doua nivele si este situata in minunata statiune montana Straja.Aceasta va ofera pe langa 32 de locuri de cazare unde veti beneficia de tot confortul necesar si camera moderne. Astfel, camerele sunt curate, luminoase dotate cu internet, televizor si cablu tv. Cele mai multe dintre acestea sunt prevazute cu baie. Altele insa, au baia la comun.

Camerele sunt de doua, trei sau patru persoane. Cateva au chiar paturi etajate fiind ideale pentru organizarea de tabere. Toti turistii cazati in Vila beneficiaza de reduceri de reducere la echipamentele de iarna pe care centrul Daria situat la parter, vi le ofera. Pensiunea va pune la dispozitie si o bucatarie la comun unde va puteti prepara sau incalzi mancarea. Sala de mese va sta de asemenea la dispozitia oaspetiilor sai. In zilele mai calduroase puteti sa va preparati un gratar, locatia va ofera spatiu special amenajat in acest sens.

In apropierea sa este situata si o partie de schi unde va puteti bucura de cele mai indragite sporturi ale iernii: saniusi, snowboard si nu in ultimul rand schiatul.

Contact
Telefon:
Alte unitati de cazare in Straja

Harta site
©TurismVirtual 2013