logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Florica Venus


Imagini
big
big
adauga parerea ta

Situare: In partea de nord a statiunii, spre Cap Aurora la 50 m de plaja, in apropierea Restaurantului Esplanada.

Dotari generale: Format din aripa A (p+3) si Aripa B (p+1), curte interioara, 174 camere duble standard si modernizate, loc de joaca pentru copii cu leagane, centrala termica proprie, topogane, balansoare.
Nu se accepta animale de companie.
La receptia Hotelului Florica se fac inscrieri pentru: vizitarea Hergheliei Mangalia in grupuri organizate - Pret 10 lei, o ora calarie - 60 lei, jumatate de ora calarie - 40 lei.

Dotari camere: camere duble standard dotate cu baie renovata cu dus (cadita), frigider, tv, cablu TV, 2 fotolii, mocheta, mobilier reconditionat, balcon, masuta; camere duble modernizate se afla in aripa B (p+1) si Aripa A (parter + etaj 1 partial): mobilier nou, masuta, mocheta, 2 fotolii,cablu TV, TV, balcon cu sezlonguri si masuta, frigider.

Servicii de masa: Tarifele nu includ servicii de masa, posibilitate de mic dejun, pranz si cina - contra supliment. Masa poate fi luata in urmatoarele restaurante: Restaurant autoservire VENUS, Esplanada, restaurantul pescaresc Lacul Reazem, Beach Bar Plaja Venus Stil, Alimentara Larisa, Carul cu Scoici, in sistem de bonuri valorice.

Plaja: statiunea Venus beneficiaza de o plaja spatioasa, constituind un veritabil punct de atractie pentru turistii dornici de recreere cu intrare lina in mare si nisip fin.

Reduceri pentru copii in camera cu 2 adulti:
-0-13,99 ani achita la agentie 10% din pretul de cazare sau achita 20% din pretul de cazare la receptie, fara pat suplimentar;
- peste 14 ani achita la agentie 50% din pretul de cazare, sau achita 60% din pretul de cazare la receptie, cu pat suplimentar.
- se accepta maxim 3 adulti in camera dubla.
- al treilea adult achita 80% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigura.

Facilitati generale Hotel Florica


parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
seif  Seif
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
Contact
Alte unitati de cazare in Venus
9.3
La
0.2 KM
La
0.3 KM
9.7
La
0.3 KM
Pret
4500 RON
La
0.5 KM
La
0.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016