logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Sanda Venus


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Situare: la cca 4 km de gara Mangalia, in nord-vestul statiunii, zona linistita, la 350 m de plaja, plina de vegetatie, lacuri pentru pescuit, agrement la cca 300 de m de hotel, izvoare cu sulf, la 1 km sud de padurea Comorova.

Dotari generale: Hotel clasificat la 2 stele. Cele 116 camere duble sunt renovate, au termopan, Tv si frigider, balcon. Hotelul dispune si de terasa cu barbeque de gradina, parcare gratuita, bar, gratar, loc de joaca pentru copii, internet wireless la receptie, informatii turistice si despre mijloacele de transport, seif pentru pastrarea valorilor, trezirea turistilor la ora dorita. Se invecineaza cu hotelurile Corina, Raluca, Dana.
Turistilor le este interzis gatitul în camere, accesul cu mijloace de gatit (oale electrice; mini-aragaze, resouri, etc). Nerespectarea acestor reguli implica parasirea camerei fara despagubiri materiale. Accesul in hotel nu este permis cu animale domestice.
Taxe suplimentare obligatorii: taxa de statiune 1% din pretul pe o zi de cazare.

Dotari camere: camere duble cu grup sanitar propriu, cu cadita si dus, renovat, racitor, televizor,figider, pardoseala din mozaic cu mocheta. Apartamentele au un living cu o canapea extensibila, pat matrimonial si aer conditionat.

Servicii de masa: Tarifele nu includ servicii de masa, posibilitate de mic dejun, pranz si cina - contra supliment. Masa se poate lua la mai multe restaurante: Razelm, Aurex, Esplanada, Larisa, pe baza de bonuri valorice. Bonurile pot fi folosite deasemenea si la barul hotelului.

Plaja: intrare lina în mare, cu nisip fin, larga.

Reduceri pentru copii in camera cu 2 adulti:
Se acorda gratuitate la un copil sub 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar; patul suplimentar este 50 % din pretul unui adult. Persoanele peste 12 ani vor plati 70% din pretul unui adult.
Observatii: turistilor le este interzis accesul cu mijloace de gatit (oale electrice; resouri, mini-aragaze, etc), sau gatitul în camere. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale.
Accesul in hotel cu animale domestice nu este permis.


Facilitati generale Hotel Sanda


gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
parcare_suprav  Parcare supravegheata
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Venus
9.3
La
0.5 KM
9.7
La
0.6 KM
Pret
4500 RON
La
0.2 KM
La
0.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016