logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Andreea Baia De Fier

Tefefon: 0745 072 662 ; 0253 461 230


Aceasta zona ce se remarca prin peisajul pitoresc pe care natura muntilor Parang il ofera ochilor si reprezinta spatiul ideal unde puteti sa evadati atunci cand doriti sa scapati de tumultul marilor orase.

Pensiunea Andreea este o pensiune destul de incapatore dispunand de 22 de camere si un apartament dupa cum urmeaza: 18 camere duble si 3 camere triple, o camera cu 4 locuri si un apartament cu 2 camere. Aici veti beneficia de tot confortul necesar sederii dumneavoastra. Camerele sunt incalzite, cu televizoare LCD cat si cu baie. Asadar, fiecare dintre acestea fiind prevazute cu bai proprii.

Punctul tare a acestei pensiuni o reprezinta bucatele ecologice ce pot sa satisfaca cele mai capricioase gusturi. Asadar, pensiunea va asteapta cu un meniu rustic cat si cu meniu a la carte, aceste preparate avand la baza produse din gospodaria proprie.

Masa poate fi servita in sala de mese iar in zilele insorite de vara puteti sa va petreceti timpul pe terasa. De asemenea, puteti sa faceti un gratar impreuna cu cei dragi sau porniti in explorarea zonei cu ajutorul celor patru ATV-uri pe care aceasta pensiune le are in dotare.

Pensiunea este situata in apropierea muntii Parang.
Parcarea se face la proprietate.

Facilitati generale Pensiunea Andreea


loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
bar  Bar
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Activitati sportive si de divertiment
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Contact
Telefon: 0745 072 662 ; 0253 461 230
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Baia De Fier

Harta site
©TurismVirtual 2013