logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Eva Baia De Fier

Tefefon: 0765429592 / 0744996656

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta
Tarife de la
120 Ron

Coborând pe Poalele Plaiului, ajungi în zona unde Dumnezeu a așezat liniștea la ea acasã, Zona Șopta, adicã locul în care natura este singura care nu vorbește în șoaptã, totul este cuprins de o liniște și simplitate nemaiîntâlnitã.
Cãtunul Șopta, alcãtuit dintr-un grup de paisprezece așezãri țãrãnești, parcã inspirate din zicerile lui Vlahuțã: “Noaptea s-a lãsat pe vale și cãtunu-i adormit”, îți oferã posibilitatea de a petrece clipe minunate într-o atmosferã tradiționalã.
Pensiunea Eva îmbracã straiele țãrãnești autohtone în ceea ce privește liniștea, curãțenia și ceea ce este cel mai important, îmbinarea primirii ospitaliere caracteristice zonei cu bucatele tradiționale care saturã gusturile drumețului.
Dupã ce ai strãbãtut Zona Polovragi, unde cândva dacii liberi ai zonei cântau seara la apus odã Zeului Zamolxis, iar mai târziu conducãtorii de neam au poposit între zidurile trainice ale Mãnãstirii Polovragi, lãcaș de culturã, rugã și relaxare sufleteascã de unde zãrești minunãția naturii, a Cheilor Oltețului, poți sã te retragi pe cãrarea drumului pietruit într-un loc plin de viațã și energie.
Deși ideea ta, dupã ce ai vizitat Polovragiul, este sã pleci a doua zi cãtre minunata stațiune Rânca aflatã la doar 25 de km de pensiune, dupã prima searã petrecutã la noi, când deja ai apucat sã servești bucatele tradiționale și sã savurezi câteva ulcele de vin seara, în fața șemineului din livingul mare, îți schimbi pãrerea și vei dori sã guști și sarmalele de prânz cu o piftie închegatã cu oasele de porc afumate și friptura rumenitã în cuptorul de lut din curtea casei vechi.
Micul-dejun tradițional cu brânzã, ouã cârnãciori și lapte proaspãt servit pe terasa pensiunii te-au fãcut sã te decizi cã astãzi vei petrece o zi frumoasã tot la noi și vei trage și o fugã sã vizitezi un alt monument natural care a scris o parte a istoriei lumii și țãrii, aflat în Baia de Fier și anume Peștera Muierilor, loc de istorie, aici fiind gãsit unul dintre cele mai vechi cranii umane de femeie din lume, având o vechime de peste treizeci de mii de ani, dar nu doar asta a scris istoria Bãii, ci și faptul cã în Canionul Galbenului pe unde Râul Galbenul și-a croit drumul șerpuind, tot în peșterã, în timpul rãzboaielor, femeile s-au ascuns și natura le-a protejat de cruzimea dușmanilor.
Datoritã frumuseților zonei, atât a dealurilor și pãdurilor din împrejurimi, cu povești interesante vei rãmâne tot la Pensiunea Eva sã petreci o a doua noapte de neuitat alãturi de Dorin, Eva, Ion și Ica la un foc de tabãrã unde grãtarul va împrãștia un miros îmbietor în toatã valea și vei asculta doar cântecul greierilor și troscãitul lemnelor în țoța de foc de tabãrã aprinsã.
Un sirop natural de cireșe, cãpșuni, zmeurã sau brad, fãcut cu apã de munte sau o ulcicã de vin rozaliu cãpșunicã creeazã o nouã searã de poveste a familiei noastre din care și tu acum faci parte alãturi de familia și prietenii tãi.
A doua dimineațã vei servi o ulcicã de lapte sau una de cacao cu lapte împreunã cu copiii și un aperitiv țãrãnesc cu ouã de casã de vei uita cremvurștii obișnuiți și apoi vei urca pe cel mai înalt traseu asfaltat din România, pe Transalpina, la Rânca, unde-ți vei încânta din nou, pentru a suta oarã zilele acestea, privirea cu minunãțiile montane.
Alãturi de Dorin, vei vizita stânele ciobanilor din zonã, unde vei servi un bulz ciobãnesc sau o jintițã înainte de o tocanã de oaie tradiționalã, apoi spre searã îți vei da seama cã timpul petrecut a fost prea scurt și vei dori sã vii sã stai o sãptãmânã pentru cã deja regreți cã nu ai apucat sã urci cu ATV-ul spre plai la Fântâna rece a Haiducilor, la Crucea lui Ursache din vârful Cheilor Oltețului, la Cetatea Dacicã de la Polovragi și multe alte locuri pe care încã nu ai apucat sã le vezi.

Oricum, tu vei decide…și EU te aștept prietene sã revii pe acasã!
Dorin

Perioada:
Cursul sapt.Weekend
Camera dubla matrimoniala

120 RON120 RON
*Preturi/camera/noapte
Observatii privind tarifele:

Facilitati generale Pensiunea Eva


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Oferta Craciun 2017
Perioada:  23.12.2017 - 28.12.2017
Tarif:  850 RON/pers/sejur
Tariful include:
- cazare 5 nopti
- pensiune completa
- cina traditionala de Craciun
Meniu cina traditionala de Craciun:
aveti posibilitatea sa stabiliti meniul impreuna cu gazda
Observatii:
Aici unde cândva dacii liberi ai zonei cântau seara la apus odă Zeului Zamolxis, iar mai târziu conducătorii de neam au poposit între zidurile trainice ale Mănăstirii Polovragi, lăcaș de cultură, rugă și relaxare sufletească de unde zărești minunăția naturii, a Cheilor Oltețului, poți să te retragi pe cărarea drumului pietruit într-un loc plin de viață și energie.
De aceea vă invităm si pe dumneavoastră să petreceți un Crăciun de neuitat, alături de noi, să primim nașterea Mântuitorului Isus cu multă bucurie si căldură la Pensiunea Eva*** din localitatea Baia de Fier - care vă oferă cazare in 5 camere duble.
Pachet servicii:
• Cazare in regim all inclusiv (mic dejun, prânz si cina, băuturi : vișinată, țuică, vin, apă plată, minerală, ceai , cafea) ,
• Tăierea și Pomana porcului in data de 24.12.2017,
• Împodobitul bradului, tombolă cu premii in seara de 24.12.2017, Premiul cel mare – cazare gratuita un week-end pentru 2 persoane,
• Foc de tabăra in data de 24.12.2017,
• Colinde tradiționale românești,
• Masă festivă Crăciun,
• Wi-fi , parcare amenajată, remi, table, cărți de joc, drumeții, biciclete, home cinema - vizionare filme videoproiector,
• Veți avea posibilitatea să vă realizați singuri meniul împreuna cu gazda.
Pentru o rezervare fermă se percepe un avans de 50% din prețul pachetului imediat si 50% cu 15 zile înaintea evenimentului. Avansul nu se restituie în cazul anulării rezervării. Pentru grupuri se oferă discount.
Ținând cont de faptul că pensiunea noastră este localizată la doar 3 km de Peștera Muierii, 4 km de Peștera Polovragi si Mănăstirea Polovragi, accesul este facil către toate obiectivele turistice si culturale ( Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși -Tg-Jiu) si aveți și posibilitatea practicării sporturilor de iarna pe pârtiile din Rânca ( 25km).
Nu ezitați să ne contactați telefonic pentru orice informație suplimentară .
Vă așteptăm cu drag și vă garantăm un CRĂCIUN de neuitat!
Oricum, tu vei decide…și EU te aștept prietene să revii pe acasă!
Oferta Revelion 2018
Perioada:  30.12.2017 - 04.01.2018
Tarif:  990 RON/pers/sejur
Tariful include:
- cazare 5 nopti
- pensiune completa
- cina festiva de revelion
Meniu cina festiva de revelion:
aveti posibilitatea sa stabiliti meniul impreuna cu gazda
Observatii:
Aici unde cândva dacii liberi ai zonei cântau seara la apus odă Zeului Zamolxis, iar mai târziu conducătorii de neam au poposit între zidurile trainice ale Mănăstirii Polovragi, lăcaș de cultură, rugă și relaxare sufletească de unde zărești minunăția naturii, a Cheilor Oltețului, poți să te retragi pe cărarea drumului pietruit într-un loc plin de viață și energie.
De aceea vă invităm si pe dumneavoastră să petreceți un Revelion de neuitat alături de noi la Pensiunea Eva*** din localitatea Baia de Fier care vă oferă cazare in 5 camere duble.
Pachet servicii:
• Cazare in regim all inclusiv (mic dejun, prânz și cină, băuturi : vișinată, țuică, vin, apă plată, minerală, ceai, cafea) masa se va servi in regim meniu fix,
• Tombolă cu premii in seara de 31.12.2017.- Premiul cel mare – cazare gratuită un week-end pentru 2 persoane,
• Foc de tabără in data de 30.12.2017,
• Masă festivă Revelion și masă festivă de Anul Nou,
• Wi-fi , parcare amenajată, remi, table, cărți de joc, drumeții, biciclete, home cinema - vizionare filme videoproiector.
Pentru o rezervare fermă se percepe un avans de 50% din prețul pachetului imediat si 50% cu 15 zile înaintea evenimentului. Avansul nu se restituie în cazul anulării rezervării. Pentru grupuri se oferă discount.
Ținând cont de faptul că pensiunea noastră este localizată la doar 3 km de Peștera Muierii, 4 km de Peștera Polovragi si Mănăstirea Polovragi, accesul este facil către toate obiectivele turistice si culturale ( Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși -Tg-Jiu) și aveți și posibilitatea practicării sporturilor de iarna pe pârtiile din Rânca ( 25km).
Nu ezitați sa ne contactați telefonic pentru orice informație suplimentară .
Vă așteptăm cu drag și vă garantăm un REVELION de neuitat!
Oricum, tu vei decide…și EU te aștept prietene să revii pe acasă!
Oferta speciala - 1 Decembrie
De cand se stie, romanul traieste cu credinta
in suflet., la fel cum Dumnezeu ne iubeste
pe noi si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam.
La Multi Ani Romane, fi mandru de tara ta!

Agropensiunea EVA
Un sfarsit de saptamana romanesc
Respect, Unire si CredintaVino sa decoperi AUR -ul romanesc prin aer curat, mancare traditionala si sanatoasa. Asa cum bunicii si strabunicii nostri stiau sa traiasca o viata linistita .

De aceea iti recomand un sfarsit de saptamana romanesc cu tuica fiarta in jurul unui foc la vatra, o masa traditionala imbelsugata, iar seara la foc de semineu sa ne spunem povesti ale zonei

Spectacol cu dansuri populare-traditionale ale localitatiPret pachet servicii:

2 nopti/3 zile – 600 ron/pers (all-inclusive camera dubla)
3 nopti/4 zile – 650 ron/pers (all-inclusive camera dubla)
De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti romani.

La Multi Ani plini de realizari!

 
Oferta speciala - Oferta Ignat la Pensiunea Eva, Baia de Fier
Aici unde cândva dacii liberi ai zonei cântau seara la apus odă Zeului Zamolxis, iar mai târziu conducătorii de neam au poposit între zidurile trainice ale Mănăstirii Polovragi, lăcaș de cultură, rugă și relaxare sufletească de unde zărești minunăția naturii, a Cheilor Oltețului, poți să te retragi pe cărarea drumului pietruit într-un loc plin de viață și energie.
De aceea vă invităm si pe dumneavoastră să petreceți Sărbătoarea de Ignat alături de noi, la Pensiunea Eva*** din localitate Baia de Fier – care vă oferă cazare in 5 camere duble.
Sejur in perioada: 16 decembrie 2017 – 21 decembrie 2017
Preț pachet servicii:
• 3 nopți / 4 zile – 550 ron /pers in cameră dublă
• 4 nopți / 5 zile – 650 ron /pers in cameră dublă
• 5 nopți / 6 zile – 750 ron /pers in cameră dublă
Pachet servicii:
• Cazare, mic dejun, prânz și cină, băuturi : vișinată, țuică, vin, apă plată, minerală, ceai , cafea,
• Tăierea si Pomana porcului unde poți sa ni te alături la prepararea bucatelor tradiționale,
• Foc de tabără,
• Colinde tradiționale românești,
• Masă festivă in noaptea de 20.12.2017,
• Wi-fi, parcare amenajată, remi, table, cărți de joc, drumeții, home cinema – vizionare filme videoproiector,
• Veți avea posibilitatea să vă realizați singuri meniul împreuna cu gazda.
Pentru o rezervare fermă se percepe un avans de 50% din prețul pachetului imediat si 50% cu 15 zile înaintea evenimentului. Avansul nu se restituie în cazul anulării rezervării. Pentru grupuri se oferă discount.
Ținând cont de faptul ca pensiunea noastră este localizata la doar 3 km de Peștera Muierii, 4 km de Peștera Polovragi si Mănăstirea Polovragi, accesul este facil către toate obiectivele turistice si culturale ( Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși –Tg – Jiu) si aveți și posibilitatea practicării sporturilor de iarna pe pârtiile din Rânca ( 25km).
Nu ezitați să ne contactați telefonic pentru orice informație suplimentară .
Vă așteptăm cu drag și vă garantăm un sejur de neuitat!
Oricum, tu vei decide…și EU te aștept prietene să revii pe acasă!

 
Contact
Telefon: 0765429592 / 0744996656
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Baia De Fier

Harta site
©TurismVirtual 2016