logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Teo Baia De Fier


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Povestea Casei...

Respectul față de propria persoană ne-a determinat să ne amenajăm Casa în așa fel încât să ne simțim foarte bine Acasă. Iubirea și atașamentul față de zona în care am crescut cu pădurile montane minunate și răcoarea serilor de vară dar și frumusețea stratului de omăt așezat peste întreaga localitate iarna, ne-a determinat să amenajăm Casa noastră, Casa Teo, pentru a avea un confort sporit și a ne simți relaxați în fiecare zi când suntem acasă. Dragostea și grija față de copiii noștri ne-a determinat să avem o gospodărie mare cu păsări, purcei, văcuțe, mielușei și ieduți pentru a mânca sănătos și natural, din Curtea Noastră din curtea Casei Teo.
Așezată la poalele munților Parâng, Casa Teo are o priveliște montană superbă iar în zilele de vară această priveliște poate fi savurată ziua din piscina exterioară iar seara din foișorul de lemn așezat în mijlocul miilor de flori și a gazonului verde proaspăt cosit unde se poate savura un vin rozaliu căpșunică, rece, de munte sau un suc de zmeură, sau de brad cu apă de izvor de munte. În foarte multe seri barbeque-ul este zona în care ne relaxăm întorcând fripturile pe jarul încins și povestind legendele zonei de la daci și romani cu Zamolxe amintit de Herodot până la jienii/haiducii dârzi și boieri alimpeșteni, care și-au pus amprenta pe localitățile Baia de Fier și Polovragi și care fac parte din istoria zonei.
De Acasă până la Peșterea Muierii din Canionul Galbenului, sunt 2,5 km pe care poți să îi parcurgi fie pe jos, pe sub Șarbă, fie cu bicicleta sau mașina. Tot de Acasă, dar până la Mănăstirea Polovragi și Peștera Polovragi sunt aproximativ 6 Kilometri dar de fiecare dată, după ce le vizitez stau câteva ore să mă relaxez și mă încarc cu energie atât de la cele două obiective, cât și din Canionul Oltețului, zona în care Oltețul ca un balaur imens a măcinat întreaga stâncă făcându-și ieșire spre localitate. Deasupra Canionului veghează și astăzi cetățuia dacică de la Polovragi ca un fanion al liniștii și o adevărată filă de istorie. Seara ieșim deseori cu bicicletele pentru că potecile și cărările de munte sunt minunate și vara, răcoarea pădurilor de fag și brad, mângâie nu doar respirația, dar și pielea bronzată în timpul zilei la piscină.
Revenind Acasă obosit după călătoriile la Polovragi, Horezu, pe Transalpina și Rânca situată la aproximativ 20 km, te bucuri de multă liniște și de o Casă curată cu lenjerie albă și cu interioarele recent amenajate și după un duș răcoritor vara și cald iarna te așezi în livingul spațios și pornești videoproiectorul care este conectat direct la rețeaua de cablu pentru a vedea filmul serii sau cel din colecția Casei Teo (peste 250 filme premiate internațional) sau pentru a vedea meciul de fotbal al serii.
Aceasta este Casa Noastră ... Casa Teo, unde te așteptăm și pe tine să te simți ca Acasă, nu ca la pensiune sau hotel.
Si daca totul a fost amenajat cu dragoste și căldură, pentru Tine când vii la noi, adăugăm și respectul nostru și ospitalitatea caracteristică băieșenilor.
Cu Drag te așteptăm la Casa Teo,
Radu si Claudia
0744996656 , radu_gj@yahoo.com

Alte facilitati:
Parcare
Gradina/curte
Piscina
Barbeque
Ferma proprie
Livada
Acces la bucatarie
Terasa
Foisor in curte
Gratar
Living
Videoproiector in living
Sala de mese
Bicicleta
ATV
Jocuri de societate
Bibliotecapentru mai multe detalii sunati-ne la 0744996656 sau scrieti pe radu_gj@yahoo.com

Facilitati generale Vila Teo


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
room_service  Room-service
loc_campare  Loc de campare
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
inchiriere_masini  Inchiriere masini
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
radio  Radio
baie_cada  Baie cu cada
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
masaj  Masaj
Oferta speciala - TOAMNA ACASA
In perioada 01.10.2016- 29.11.2016, Casa Teo iti ofera ocazia sa petreci TOAMNA ACASA la Baia.
Costul camerei/noapte in aceasta perioada este de 80 Ron/zi in timpul saptamanii iar in week end 90 Ron /zi.
de asemenea la cerere se pot organiza mese si petreceri.
Drumetiile montane in perioada de toamna sunt superbe datorita cresterii dificultații de parcurcere a traseelor dar peisajele zonei sunt minunate.
Daca nu ai vazut muntele toamna, vino la Casa Teo si o sa il vedem impreuna.
Cu drag,
Claudiua si Ion
0744996656,
radu_gj@yahoo.com

 
Oferta speciala - Creste ti copilul sanatos la Casa TA Teo
Daca pana acum copilul tau nu a crescut la tara si nu stie sa aiba grija de animale, sa vada cum se lucreaza pamantul, cum se ingrijeste o gospodarie, cum se uda florile si cum se merge pe munte... te asteptam la Casa Teo sa vi alaturi de noi si sa ai grije de propria Gospodarie.
Desi a trecut mult timp de cand nu ai mai facut zacusca, vinete coapte, dulceata si sirop acasa acum Tu alaturi de familie poti sa le faci la noi.
Vino alaturi de familia TA la noua TA Casa din Baia de Fier, de sub Transalpina si redescopera viata la tara... dar in alte conditii decat cele de odinioara. Duminica mergem la Biserica sau la Manastire sa ne rugam iar miercurea si vinerea postim.
Crestem impreuna!
Te asteptam cu drag
Claudia si Ion Teodorescu
0744996656
radu_gj@yahoo.com

 
Contact
Alte unitati de cazare in Baia De Fier

Harta site
©TurismVirtual 2016